Peer's hjemmeside 
Peer Fischer Holm´s Slægtsforskning
Til Peer's forside
Min nærmeste familie
Min farfars efterkomme
Min mors familie
Links slægtsforskning
Lidt om mig selv
Fotos af min fars familie
Klik på billedet 
Send en mail til mig

Jeg har lagt vægt på, at slægtsforskning ikke kun skal være navne og datoer, men skal give et indtryk af personerne og deres liv. Derfor indeholder mine sider mange noter og billeder.

Du kan finde mange spændende personer, bl.a. Chr. III´s  mundskænk Mathias Fischer i Fischer slægten fra Silkeborg. Nogle rødder kan jeg følge tilbage til 1420.

Min slægtsforskning går ikke kun tilbage, men er a jourført med alle mine bedsteforældres efterkommere. Da de jo alle har samme aner bliver oplysningerne og billederne også interessante for mine mange fætre og kusiners efterkommere.
Er du en af dem, så klik her for at se dine aner.

Hvis du er i familie med mig, eller har oplysninger om min slægt, håber jeg, du vil være med til at holde min slægtsforskning a jour, ved at sende mig en mail med nye oplysninger, og helst også med nye fotos. 
Jeg har ikke fødselsdatoer og følsomme oplysninger på nulevende personer med på Internettet.

Fra denne side kan du komme videre til følgende:

Jeg arvede min fars slægtsforskning, og jeg ved, at han udvekslede data med Peter Holm, der grundlagde "Den Gamle By". Jeg håber, en eller flere i familien vil føre mine data videre, når jeg ikke kan længere. Det er en meget spændende og udfordrende hobby, især fordi der findes gode slægtsforsknings programmer og mere og mere kan findes på Internet.

For at få kontakt med andre med samme interesse, meldte jeg mig ind i DIS - Databehandling i Slægtsforskning og Slægtshistorisk Forening Århus. Det har jeg meget glæde af.

Jeg siger tak til mine fætre og kusiner, der har hjulpet mig meget med data for mine bedsteforældres efterkommere.
Også tak til andre, der via GEDCOM-filer, på bibliotek, arkiv eller på anden måde har hjulpet mig med data.

Slægtsarkiv.
I forbindelse med min slægtsforskning har jeg lavet et "slægtsarkiv", hvor jeg opbevarer de gamle dokumenter og papirer, jeg mener bør bevares for efterslægten. Under "Noter" for de personer papirerne vedrører, noterer jeg, hvad jeg har arkiveret enten som original eller kopi.

Hvis nogen har gamle dåbs-, vielses-, døds- og skifteretsattester, eksamensbeviser, svendebreve, skudsmål, anbefalinger, skøder, pas og avisudklip for afdøde personer i slægten, vil jeg meget gerne have dem til slægtsarkivet; helst i original men ellers en kopi. Personens efterkommere vil få adgang til en kopi af dokumenterne.